sok napja nem dohányzom

Sok napja már

2010. szeptember 20. hétfő - 15:21

Nem szoktam le, szerintem nem is fogok, csak nem gyújtok rá. Nem annyira nehéz, néha van rá késztetés, de egyre ritkábban. Álmodtam cigivel párszor, arra ébredtem hogy beszívtam a füstöt. Bagós kollégákkal leálltam beszélgetni valamelyik nap a cigizőben, nem volt jó. Zavar a cigifüst és biztos vagyok benne, hogy rosszul lennék ha rágyújtanék. Az első pár szálat úgy kellene erőltetni, de szerintem hamar belejönnék. De jobb hogy nem cigizek, könnyebb levegőt venni és még fizetnem sem kell érte.

13 napja nem dohányzom

13th

2010. augusztus 9. hétfő - 12:01

Cigizés helyett evés, szar ügy. Abba kell hagynom ezt a pótcslekvést és el kell kezdenem edzeni, hogy ne hízzak el még jobban. Be kell tartanom a csirke+rizs+zöldség étrendet, mert hoz egy rendszert az életembe, pontosan tudom hogy mit, mennyit és mikor ehetek meg. Ha mást ennék, akkor is lehetne számolni a kalóriákat és a szénhidrátot, fehérjét stb., de nekem ehhez nincs kedvem.

10 napja nem dohányzom

10th

2010. augusztus 6. péntek - 17:31

Semmi extra. Nem nagy szám ez a leszokósdi.

9 napja nem dohányzom

Kilenc

2010. augusztus 5. csütörtök - 13:23

Folyton ennék és elég sűrűn van cigizhetnékem. Nem jó ez így...

8 napja nem dohányzom

Nyolcadik nap

2010. augusztus 4. szerda - 13:27

Nem igazán hiányzik a cigi. Néha hullámokban jön a vágy, de ellen tudok neki állni. Ha nem lenne a barátnőm, akkor valószínűleg már rég rágyújtottam volna.

Attól, hogy könnyen ment eddig, nem szabad elbízni magam. Nincs olyan, hogy ha már ennyire könnyen ment, akkor máskor is le tudok majd szokni, miért éppen most kéne?

6 napja nem dohányzom

Hatodik

2010. augusztus 2. hétfő - 14:43

Eltelt a hétvége, nem gyújtottam rá. Nem tapaszozok és nem is rágózok. Egy elvonási tünetem van, folyton ennék. Szerencsére nem vészes a dolog.

A hiányérzet még mindig megvan, jól esne egy cigi.

3 napja nem dohányzom

Kurva iPhone

2010. július 30. péntek - 12:04

Van az oldalán egy kapcsoló, ami elnémítja a telefont. Ha beállítom, hogy a néma üzemmód ne rezegjen, akkor teljesen csendes a telefon, észrevehetetlenek a hívások. Ha a néma üzemmódnál engedélyezett a rezgés, akkor nincs mód a bejövő hívás elkussoltatására, a telefon kitartóan rezegni fog, így hát én az első megoldást szoktam választani, vagyis a rezgésmentes némaságot. Ez így jó, mert moziban nincs szükségem egy rezgő szarra, és pláne nincs szükségem rá pl. szex közben, amikor persze az asztalon hagyott telefon a rezgéstől elkezd lefelé mászni és el kell kapni. Ráadásul ha elkaptad se hagyja abba, ellentétben veled. Szóval a teljesen néma üzemmód lenne az egyetlen használható megoldás. A baj az, hogy amikor a zsebembe rakom a telefont, akkor ez a kapcsoló magától átkapcsol és baszhatom az egészet, a telefon tudtomon kívül lenémítja magát.

És még egy idegesítő dolog, ha hangos módban jön egy hívás és néma üzemmódba állítod, mert nem akarod kinyomni a hívót, de felvenni se, akkor nem kussol ám el, hanem beállítástól függetlenül rezeg. Meghallom ezt a rezgést és baltával verném szét az egészet.